Elektronikfagtekniker lærling søges

Hos Danotek har vi siden 1987 tilbudt udvikling og produktion af elektroniske systemer. Ønsker du en fremtid indenfor elektronikkens verden, så er følgende stilling måske noget for dig. Danotek søger lige nu en elektronikfagtekniker lærling, som kan bidrage til at producere og udvikle vores kunders produkter.

 

Arbejdsopgaver

Nedenstående er de mest typiske opgaver vores lærlinge og PTA-teknikere arbejder med:

  • Test og fejlfinding af både interne produkter og eksterne reklamationer
  • Montage – SMD og HMT
  • Kvalitet – lodninger, rep, proces (bølge- og reflowlodning), screening, montage
  • Kvalitetssikring – ISO9001:2015
  • Opbygning af testudstyr
  • Opbygning af prototyper

 

Hvem søger vi?

Vi søger en person med glæde for faget, der med sin store interesse for elektronik, arbejder dedikeret og ansvarsbevidst med sine opgaver. Du er mødestabil og motiveret for at gennemføre uddannelsen. Kvaliteten er i højsæde hos Danotek, så vi forventer også, at du er kvalitetsbevidst med det håndværk du skal lave gennem din læretid. Som person er du serviceminded og forstår at yde en god service overfor virksomhedens kunder. Derudover er det vigtigt at du kan arbejde sammen med andre, da vi er fælles om at løfte opgaverne på tværs af afdelingerne.

 

Hvad kan du forvente?

Som lærling hos Danotek kan vi tilbyde dig en spændende uddannelse med gode udviklingsmuligheder. I takt med at du udvikler dig i jobbet, vil du få flere opgaver, der relaterer sig til firmaets forskellige afdelinger. Vi har gode erfaringer som praktiksted og er vant til at have lærlinge. Vi lægger stor vægt på at afse de nødvendige ressourcer til at støtte og vejlede dig igennem hele dit uddannelsesforløb.

 

Du får en fast kontaktperson gennem hele din læretid, samt fast tilknytning til PTA-afdelingen, som består af 3 teknikere og 1 lærling. Du vil samarbejde med de øvrige afdelinger. Du kommer omkring alle aspekter vedr. elektronik produktion og udvikling. Du får indsigt i alle områder, så du får kendskab til fagets mange muligheder, både indenfor det rent fagtekniske og også det procestekniske. Du vil opleve frihed under ansvar og en uformel omgangstone.

 

Virksomheden

Vi har samlet hele værdikæden under samme tag på Messingvej 22 i Randers SV. Herfra er vi i stand til at tilbyde totale løsninger som gør, at vores kunder ikke skal håndtere to eller flere leverandører. I vores mange leveår har vi hjulpet store som små kunder inden for bl.a.: Brandsikring, landbrug, lysprodukter, personsikkerhed, ventilation, VVS.

 

Ansøg nu

Kunne du tænke dig at arbejde med ovenstående opgaver, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor vi ikke har egne produkter, men skaber succes for vores kunders produkter gennem udvikling og produktion?

- Så send din ansøgning og CV med [Lærling] i emnefeltet til

job@danotek.dk