image_highlight industrielelektronikelektronikudviklingogproduktion

Dansk totalleverandør af industriel elektronik

Med en løsningsorienteret tilgang til vores arbejde, har vi hos Danotek tilbudt elektronikudvikling og elektronikproduktion af industriel elektronik siden 1987. Vores elektronik virksomhed blev stiftet af Ole Stabell, som også i dag er CEO. Siden er flere dygtige medarbejdere kommet til, og vi besidder i dag et særdeles bredt kompetencegrundlag samt lang erfaring, der giver os en unik know-how på inden for udvikling og produktion af elektroniske systemer.

Elektronikleverandør med alt under ét tag

Indkøb, elektronikudvikling, elektronikproduktion og lager - vi har samlet hele værdikæden under samme tag på Messingvej i Randers. Herfra er vi i stand til at tilbyde totale løsninger indenfor industriel elektronik, som gør, at du ikke skal håndtere to eller flere leverandører. I vores mange leveår har vi hjulpet store som små kunder inden for bl.a.:

Brandsikring, landbrug, lysprodukter, personsikkerhed, ventilation & VVS

Vi har derudover varetaget en række forskellige specialopgaver - særligt som konsulenter, hvor kunderne har nydt gavn af vores ekspertviden inden for industriel elektronik.


Vi tager udgangspunkt i din virksomhed

Som kunde hos os vil du opleve en særlig høj fleksibilitet - vi har nemlig et højt forandringsberedskab, der sikrer, at vores kunder oplever hurtig respons og grundig kommunikation. Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner, i et uformelt partnerskab.

Selvom Danotek varetager alt fra ideudvikling til elektronikproduktion af det færdige produkt, vil der altid være tale om et samarbejde på aftalt niveau, med udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Vi arbejder målrettet for at skabe værdi for vores kunder.

Med en proaktiv tilgang gennemgår vi produkterne eller idéen, og klarlægger hvor Danotek kan byde ind med en optimering, nye teknologier og/eller udvikling af din industrielle elektronik.

youtube

Se mere om Danotek

Bliv klogere på hvad vi er for en virksomhed, hvem vi hjælper og hvordan du kan hjælpe din virksomhed.

Se vores præsentationsvideo her.

Hør mere om muligheden for udvikling eller produktion af elektroniske systemer

Vi stiller altid vores ekspertise til rådighed, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad Danotek, som total leverandør inden for industriel elektronik, kan gøre for dig.

Kontakt administrationen for at høre mere om dine muligheder.

 

Derfor vælger  kunderne  industriel elektronik fra Danotek

 

Totalleverandør af industrielelektronik

Totalleverandør af industriel elektronik

 • Design til produktion
 • Tæt tværgående samarbejde
 • Leveringssikkerhed
 • Fleksibilitet
kvalitet industriel elektronik

Rådgivning og produkter af høj kvalitet

 • ISO9001
 • Digitalisering
 • Kompetencer & Erfaring
 • Branchekendskab
samarbejdspartner indenfor industriel elektronik

Tryg & værdiskabende samarbejdspartner

 • Kundefokuseret
 • Innovativ  
 • Kompetent
 • Ordentlig