youtube

Dansk totalleverandør af industriel elektronik

Indkøb, elektronikudvikling, elektronikproduktion og lager - vi har samlet hele værdikæden under samme tag på Messingvej i Randers. Herfra er vi i stand til at tilbyde totale løsninger indenfor industriel elektronik, hvilket betyder at du som kunde ikke skal håndtere to eller flere leverandører. Når du vælger Danotek som din elektronikleverandør, står alle huset kompetencer til rådighed.  

 

I præsentationsvideoen kan du blive lidt klogere på Danotek, og høre mere om hvad vi kan tilbyde dig. 

Elektronikleverandør med alt under ét tag

Selvom Danotek varetager alt fra ideudvikling til elektronikproduktion af det færdige produkt, vil der altid være tale om et samarbejde på aftalt niveau, med udgangspunkt i dine behov. 

Med en løsningsorienteret tilgang til vores arbejde, har vi hos Danotek tilbudt elektronikudvikling og elektronikproduktion af industriel elektronik siden 1987. Vores full-service elektronik virksomhed blev stiftet og ledes fortsat af Ole Stabell. 

Siden da er flere dygtige medarbejdere kommet til, og vi besidder i dag et særdeles bredt kompetencegrundlag samt mange års erfaring, der giver os en unik know-how inden for elektronikudvikling og produktion af industriel elektronik.

CPU1 - det lyder som en karakter fra Star Wars, men i virkeligheden handler det om vedvarende energi og starten på Danotek. En lille historie fra ’87 med stor betydning for virksomhedens grundlæggelse: 

Tilbage i 1987 – dengang hvor en moustache var en selvfølge, PC’en var slæbbar og mobiltelefonen vejede 10 kg. – kunne Danotek som de første i Danmark præsentere en mikrocontrollerbasseret solvarmestyring: CPU1.

I tæt samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet blev CPU1 en realitet. CPU1 var en simpel differenstermostat til styring af solvarmeanlæg i private hjem, som gav mulighed for at bruge overskudsvarme til rumopvarmning. Det var en styring, udviklet omkring de dengang nye controllers fra Microchip.

Netop arbejdet med styringer til vedvarende energi blev starten på historien om Danotek A/S. Danotek blev grundlagt som en totalleverandør af industriel elektronik med hele værdikæden samlet under samme tag – blandt andet på grund af de unikke fordele dette interne samarbejde kan bidrage til.

Det var måske også nærliggende da det begyndte med Ole Stabell i en 50 m2 kælder i privatboligen. Den lille kælder blev dog hurtigt skiftet ud og omfatter i dag 1500 m2 elektronikfaciliteter.

Vi er stolte over fortsat at have hele værdikæden samlet, hvor vi fra vores domicil i Randers kan tilbyde produktionsmodnet elektronikløsninger, som har en lang levetid, en høj driftssikkerhed og til konkurrencedygtige priser.

Siden 1987 er der kommet flere kunder til og i vores mange leveår har vi hjulpet store som små kunder inden for mange forskellige brancher: 

Industri, Sikkerhed, LED, MedTech, CleanTech & Farming.

Vi arbejder med mange forskellige brancher og endnu flere forskellige produkttyper, men fælles for dem alle er, at vi hjælper dem med produktionsoptimeret elektronikløsninger – både indenfor elektronikudvikling og elektronikproduktion. Vi har en stor værktøjskasse at gøre brug af på tværs af alle brancher. 

Industriel elektronik hos Danotek

  

  

Hos Danotek har vi en robust og kompetent treenighed: elektronikudvikling, indkøb og elektronikproduktion. Når du vælger Danotek som din elektronikleverandør, står alle husets kompetencer til rådighed, hvilket sikre en høj kvalitet og leveringsikkerhed. Vores dygtige elektronikingeniører udvikler industriel elektronik med produktionen for øje, og i et tæt samarbejde med en kompetent udviklingsafdeling, sikre PTA en optimal elektronikproduktion af dit produkt.

Med et solidt bagland er du som kunde sikret et produktionsmodnet elektronikdesign, og en produktionsafdeling som kan løse de udfordringer der må opstå over tid, så vi sikrer en høj fleksibilitet, konstant produktion og lang levetid på dit produkt. Derudover har vi hos Danotek en knivskarp indkøbsafdeling med mange års erfaringer og stor indsigt i indkøb af komponenter, pcb og mekanik i rette kvalitet og pris. Det tætte samarbejde på tværs af hele virksomheden, skaber grundlaget for den værdi og kvalitet som vi kan tilbyde dig som kunde.

 

Vores kunder har sat ord på, hvorfor de har valgt Danotek som deres samarbejdspartner indenfor industriel elektronik

 

 

 

Grundlaget for vores succes er at dit produkt bliver en succes – vi vil vores kunder det bedste og ønsker at bevare relationen.  Vores vision er at hjælpe vores kunder til at få det bedste ud af deres forretning. I Danotek arbejder alle medarbejdere ud fra et fælles værdisæt, som matcher virksomhedens DNA.  Værdierne: Kundefokuseret, Imødekommende, Kompetent og Ordentlig (KIKO) kendetegner virksomheden og afspejler vores måde at arbejde og være på. Læs mere om Danotek og lær os bedre at kende på LinkedIn, Facebook & Youtube. Du kan også læse det seneste nye fra Danotek her. 

 

Læs mere om: Vision | Værdier

En elektronik virksomhed med fokus på kvalitet

Danotek er din garanti for elektronikudvikling og elektronikproduktion af høj kvalitet.

Vi har mange års erfaring med industriel elektronik i forskellige brancher og i mange typer produkter – alt fra LED indikatorer til komplekse styringssystemer til fx brandsikring eller medico-branchen. 

De mange års erfaring indenfor hardware- og softwareudvikling, ems produktion, samt komponent og materiale indkøb, betyder at vi har en dyb indsigt i netop vores fagområde.

Vores hands-on erfaring, individuelle kompetencer og samarbejde, sikre optimale processer og vejledning af høj kvalitet til vores kunder. Hos Danotek forstår vi problemstillingerne og de udfordringer man kan møde i arbejdet med udvikling og produktion af industriel elektronik. Som kunde hos os, starter du derfor aldrig fra nul.

 

Vores medarbejdere bliver oplært i og arbejder under vores ISO 9000 standarder. Som kunde er du derfor sikret en høj kvalitet på alle niveauer. 

Når du vælger Danotek som din elektronikleverandør vil du opleve en høj digitaliseringsgrad, som er med til at sikre kvaliteten af interne informationer på tværs af alle afdelinger.

Vores digitalisering et område vi konstant videreudvikler på og er en vigtig del af vores måde at arbejde på. Som kunde har du adgang til din egen kundeportal, hvor du har mulighed for at holde dig opdateret på din ordre.

Hør mere om muligheden for udvikling eller produktion af elektroniske systemer

Vi stiller altid vores ekspertise til rådighed, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad Danotek, som total leverandør inden for industriel elektronik, kan gøre for dig.

Kontakt administrationen for at høre mere om dine muligheder.

 

Derfor vælger  kunderne  industriel elektronik fra Danotek

 

Totalleverandør af industrielelektronik

Totalleverandør af industriel elektronik

 • Design til produktion
 • Tæt tværgående samarbejde
 • Leveringssikkerhed
 • Fleksibilitet
kvalitet industriel elektronik

Rådgivning og produkter af høj kvalitet

 • ISO9001
 • Digitalisering
 • Kompetencer & Erfaring
 • Branchekendskab
samarbejdspartner indenfor industriel elektronik

Tryg & værdiskabende samarbejdspartner

 • Kundefokuseret
 • Innovativ  
 • Kompetent
 • Ordentlig