image_highlight dji0113

Vil du være en del af en dynamisk virksomhed?

Er du interesseret i produktionsoptimering og udvikling af elektroniske systemer, vil vi hos Danotek gerne høre fra dig. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du ønsker at være en del af en vækstvirksomhed med en professionel og uformel kultur. Vi bestræber os på at være de bedste i branchen - og vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere.

Ledige stillinger

Praktikant: It & Teknologi

Studerer du til it-teknolog og mangler du en praktikplads til efteråret? Danotek søger en ny praktikant indenfor it & teknologi med opstart i august 2020.

Læs mere her

Praktikant: Markedsføring

Er du ved at færdiggøre en uddannelse indenfor markedsføring og mangler du en praktikplads til efteråret? Danotek søger en markedsføringspraktikant med opstart i august 2020.

Læs mere her

 

 

Et godt læringssted for praktikanter

Hos Danotek tager vi gerne imod praktikanter i alle vores afdelinger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø, hvor du får plads til at udvikler dig og mulighed for at varetage relevante arbejdsopgaver, som giver dig erfaring og en masse viden på området. Du er altid velkommen til at sende en ansøgning omkring en praktikplads i en af vores afdelinger - det kan f.eks. være i produktionsafdelingen, udviklingsafdelingen eller i vores økonomiafdeling.

Firmaets politik for håndtering af alle ansøgninger

  • Ansøgninger behandles fortroligt og opbevares maksimalt i 6 måneder - naturligvis med samtykke fra ansøger i overensstemmelse med gældende lovgivning.
  • Ansøger har til enhver tid ret til få indsigt i, hvilke personoplysninger virksomheden behandler om ansøgeren og formålet hermed. Ansøger har endvidere ret til at få korrigeret ukorrekte og vildledende oplysninger.
  • Ansøger kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne.

Har du som ansøger spørgsmål eller ønsker at indgive en klage, send venligst en mail til job@danotek.dk