image_highlight industrielelektronikelektronikudviklingogproduktion

Vil du være en del af en dansk elektronik virksomhed med et stærkt sammenhold?

ADVARSEL! Ansættelse på eget ansvar! Vi føler os forpligtet til at oplyse om en stor risiko for jubilæumsfejring i ethvert ansættelsesforhold hos Danotek.

 

Hos Danotek samler vi på glade medarbejdere. Vi er stolte over vores høje medarbejderanciennitet, og det er ikke unormalt at vi fejrer 10, 20 eller endda 25-års jubilæum.

 

Hvis du elsker at arbejde med industriel elektronik, drives du - ligesom os - af at skabe værdi for kunderne, din arbejdsplads og dine kollegaer, og kan du acceptere risikoen for at fejre dit jubilæum hos os – vil vi meget gerne høre fra dig.

Se vores ledige stillinger

Har du interesse i produktionsoptimering, elektronikudvikling eller elektronikproduktion? Trives du på en arbejdsplads, med en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone? Så kan Danotek være arbejdspladsen for dig.

Vi bestræber os på at være de bedste i branchen - og vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du ønsker at blive en del af vores team. Uopfordrede ansøgninger sendes til job@danotek.dk

 

 

marketing medarbejder søges - praktikant - industriel elektronik PRAKTIKANT TIL MARKETING
Vi søger en praktikant der har lyst til opgaver indenfor SEO, content til div. platforme, betalte annoncer på Google og sociale medier, gated content / whitepaper og e-mail marketing. Lyder det som noget for dig og har du modet på at arbejde med hard-core B2B markedsføring, kan du læse hele stillingsbeskrivelsen her.
 
     
elektronikproduktion - elektronikproducent - PTA medarbejder søges - praktikant - lærling - industriel elektronik ELEKTRONIKFAGTEKNIKER - LÆRLING 
Vi søger lige nu en elektronikfagtekniker lærling, som kan bidrage til at producere og udvikle vores kunders produkter. Læs hele stillingsbeskrivelsen her.
 
     
     

 

      

Læs mere om: Danotek | Vision & Værdier

Et godt læringssted for praktikanter, elever og lærlinge

  

   

Hos Danotek tager vi gerne imod praktikanter, elever eller lærlinge i alle vores afdelinger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø, hvor du får plads til at udvikle dig og muligheden for at varetage relevante arbejdsopgaver, som giver dig erfaring og en masse viden på området. Du er altid velkommen til at sende en ansøgning omkring en praktik-, elev- eller læreplads i en af vores afdelinger – udviklingsafdelingen, PTA, produktionsafdelingen, lager, indkøbsafdelingen, økonomiafdeling eller marketingsafdelingen.

Udover vores praktiksamarbejder med studerende deltager Danotek også i forskellige opgave- og projektsamarbejder med uddannelsessteder.

Læs mere om: elektronikudvikling | elektronikproduktion

Danotek som praktiksted

Spændende opgaver, styrket mod, kompetencer og viden.

Sådan beskriver Lonnie hendes tid hos Danotek, som markedsføringspraktikant. Da Lonnies praktikperiode sluttede, påbegyndte hun det hårde skrivearbejde på hendes hovedopgave. Vi fik hende dog alligevel væk fra bøgerne og computeren, til en lille snak om hvordan hendes tid som praktikant hos Danotek havde været.

  

Bred og dyb erfaring

Lonnie fortalte at hun var særligt glad for at arbejde, med de mange forskellige kompetencer og teorier, som hun havde tillært sig på studiet. Det har givet hende en stor forståelse for, hvordan de mange arbejdsområder kan fungere i praksis. Det stiller Lonnie godt fremtidigt, så hun vil kunne tilbyde arbejdspladser en bred vifte af erfaring indenfor markedsføring.

 

”Det har været et meget lærerigtpraktikforløb. Noget af det mest spændende, ved at være praktikant hos Danotek, har netop været den nye læring og dybere indsigt jeg har fået i fagområdet” Lonnie

 

Hun er glad for den ekstra erfaring hun har gjort sig gennem deltagelsen af relevante kurser og møder, vi har gennemført med vores dygtige samarbejdspartnere indenfor marketing. Fra starten af praktikperioden, har Lonnie haft stor medbestemmelse over, hvilke arbejdsopgaver og- områder, der skulle fylde mest i praktiktiden hos os. Dét tror vi på skaber de bedste resultater og bidrager til en energisk praktikant som møder glad ind til sine arbejdsopgaver – netop som Lonnie har gjort det.

En del af teamet

Lonnie fortalte også, at hun har været glad for at arbejde hos en virksomhed af vores størrelse, da det har gjort det nemt for hende at komme tæt på medarbejderne, og føle sig på lige fod med de andre ansatte.”Det har været et rart sted og et godt arbejdsmiljø hos Danotek. Medarbejderne har alle været åbne og hjælpsomme” fortæller Lonnie om Danotek som arbejdsplads. Vi er enormt glade for at Lonnie har haft denne oplevelse, da vi hos Danotek ønsker at alle vores praktikanter skal være en aktiv del af teamet. Lonnie har udført en lang række arbejdsopgaver for vores marketingsafdeling, som både har været en stor hjælp under hendes praktikperiode, men som også hjælper vores fremadrettet marketingsarbejde.

Øget mod

Det, som Lonnie dog har været gladest for at få med fra praktikken, var mere personligt - nemlig hendes styrket mod til at springe ud i tingene. Lonnie fortæller at praktikperioden har været med til at udvide hendes ”comfort-zone” og har givet hende lysten og et større mod til prøve nye ting.

 

Vi savner en praktikant

Vi er glade for at have haft fornøjelsen af Lonnie i tre måneder, og søger derfor allerede efter en ny engageret praktikant. Kunne det mon være dig? Læser du kommunikation, markedsføring eller en anden uddannelse, som du mener kunne være relevant for vores lille markedsføringsteam, så skriv eller ring endelig til os. Du kan også læse vores stillingsopslag her.

Firmaets ansøgningspolitik

Ansøgninger behandles fortroligt og opbevares maksimalt i 6 måneder - naturligvis med samtykke fra ansøger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ansøger har til enhver tid ret til få indsigt i, hvilke personoplysninger virksomheden behandler om ansøgeren og formålet hermed. Ansøger har endvidere ret til at få korrigeret ukorrekte og vildledende oplysninger.

Ansøger kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne.

Har du som ansøger spørgsmål eller ønsker at indgive en klage, send venligst en mail til job@danotek.dk