image_highlight danotekindustrielelektronik1

Vil du være en del af en dynamisk virksomhed, som udvikler og producere industriel elektronik?

Er du interesseret i produktionsoptimering, elektronikudvikling og elektronikproduktion, vil vi hos Danotek gerne høre fra dig.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du ønsker at være en del af en vækstvirksomhed med en professionel og uformel kultur. Vi bestræber os på at være de bedste i branchen - og vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere.

Ledige stillinger

marketing medarbejder søges - praktikant - industriel elektronik PRAKTIKANT TIL MARKETING
Vi søger en praktikant der har lyst til opgaver indenfor SEO, content til div. platforme, betalte annoncer på Google og sociale medier, gated content / whitepaper og e-mail marketing. Lyder det som noget for dig og har du modet på at arbejde med hard-core B2B markedsføring, kan du læse hele stillingsbeskrivelsen her.
 
     
elektronikproduktion - elektronikproducent - PTA medarbejder søges - praktikant - lærling - industriel elektronik ELEKTRONIKFAGTEKNIKER - LÆRLING 
Vi søger lige nu en elektronikfagtekniker lærling, som kan bidrage til at producere og udvikle vores kunders produkter. Læs hele stillingsbeskrivelsen her.
 
     
  Uopfordrede ansøgninger sendes til job@danotek.dk
 

 

      

Et godt læringssted for praktikanter

Hos Danotek tager vi gerne imod praktikanter i alle vores afdelinger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø, hvor du får plads til at udvikler dig og mulighed for at varetage relevante arbejdsopgaver, som giver dig erfaring og en masse viden på området. Du er altid velkommen til at sende en ansøgning omkring en praktikplads i en af vores afdelinger - det kan f.eks. være i produktionsafdelingen, udviklingsafdelingen eller i vores økonomiafdeling.

Firmaets ansøgningspolitik

  • Ansøgninger behandles fortroligt og opbevares maksimalt i 6 måneder - naturligvis med samtykke fra ansøger i overensstemmelse med gældende lovgivning.
  • Ansøger har til enhver tid ret til få indsigt i, hvilke personoplysninger virksomheden behandler om ansøgeren og formålet hermed. Ansøger har endvidere ret til at få korrigeret ukorrekte og vildledende oplysninger.
  • Ansøger kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne.

Har du som ansøger spørgsmål eller ønsker at indgive en klage, send venligst en mail til job@danotek.dk