image_highlight industrielelektronik

Vil du være en del af en dansk elektronik virksomhed med et stærkt sammenhold?

ADVARSEL! Ansættelse på eget ansvar! Vi føler os forpligtet til at oplyse om en stor risiko for jubilæumsfejring i ethvert ansættelsesforhold hos Danotek.

 

Hos Danotek samler vi på glade medarbejdere. Vi er stolte over vores høje medarbejderanciennitet, og det er ikke unormalt at vi fejrer 10, 20 eller endda 25-års jubilæum.

 

Hvis du elsker at arbejde med industriel elektronik, drives du - ligesom os - af at skabe værdi for kunderne, din arbejdsplads og dine kollegaer, og kan du acceptere risikoen for at fejre dit jubilæum hos os – vil vi meget gerne høre fra dig.

Se vores ledige stillinger

Har du interesse i produktionsoptimering, elektronikudvikling eller elektronikproduktion? Trives du på en arbejdsplads, med en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone? Så kan Danotek være arbejdspladsen for dig.

 

Vi har desværre ingen åbne stillinger i øjeblikket. 

 

Vi bestræber os på at være de bedste i branchen - og vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du ønsker at blive en del af vores team. Uopfordrede ansøgninger sendes til cs@danotek.dk

 

     
     

      

Læs mere om: Danotek | Vision & Værdier

Et godt læringssted for praktikanter, elever og lærlinge

  

   

Hos Danotek tager vi gerne imod praktikanter, elever eller lærlinge i alle vores afdelinger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø, hvor du får plads til at udvikle dig og muligheden for at varetage relevante arbejdsopgaver, som giver dig erfaring og en masse viden på området. Du er altid velkommen til at sende en ansøgning omkring en praktik-, elev- eller læreplads i en af vores afdelinger – udviklingsafdelingen, PTA, produktionsafdelingen, lager, indkøbsafdelingen, økonomiafdeling eller marketingsafdelingen.

Udover vores praktiksamarbejder med studerende deltager Danotek også i forskellige opgave- og projektsamarbejder med uddannelsessteder.

Læs mere om: elektronikudvikling | elektronikproduktion

Danotek som praktiksted

Spændende opgaver, styrket mod, kompetencer og viden.

Sådan beskriver Lonnie hendes tid hos Danotek, som markedsføringspraktikant. Da Lonnies praktikperiode sluttede, påbegyndte hun det hårde skrivearbejde på hendes hovedopgave. Vi fik hende dog alligevel væk fra bøgerne og computeren, til en lille snak om hvordan hendes tid som praktikant hos Danotek havde været.

  

Bred og dyb erfaring

Lonnie fortalte at hun var særligt glad for at arbejde, med de mange forskellige kompetencer og teorier, som hun havde tillært sig på studiet. Det har givet hende en stor forståelse for, hvordan de mange arbejdsområder kan fungere i praksis. Det stiller Lonnie godt fremtidigt, så hun vil kunne tilbyde arbejdspladser en bred vifte af erfaring indenfor markedsføring.

 

”Det har været et meget lærerigtpraktikforløb. Noget af det mest spændende, ved at være praktikant hos Danotek, har netop været den nye læring og dybere indsigt jeg har fået i fagområdet” Lonnie

 

Hun er glad for den ekstra erfaring hun har gjort sig gennem deltagelsen af relevante kurser og møder, vi har gennemført med vores dygtige samarbejdspartnere indenfor marketing. Fra starten af praktikperioden, har Lonnie haft stor medbestemmelse over, hvilke arbejdsopgaver og- områder, der skulle fylde mest i praktiktiden hos os. Dét tror vi på skaber de bedste resultater og bidrager til en energisk praktikant som møder glad ind til sine arbejdsopgaver – netop som Lonnie har gjort det.

En del af teamet

Lonnie fortalte også, at hun har været glad for at arbejde hos en virksomhed af vores størrelse, da det har gjort det nemt for hende at komme tæt på medarbejderne, og føle sig på lige fod med de andre ansatte.”Det har været et rart sted og et godt arbejdsmiljø hos Danotek. Medarbejderne har alle været åbne og hjælpsomme” fortæller Lonnie om Danotek som arbejdsplads. Vi er enormt glade for at Lonnie har haft denne oplevelse, da vi hos Danotek ønsker at alle vores praktikanter skal være en aktiv del af teamet. Lonnie har udført en lang række arbejdsopgaver for vores marketingsafdeling, som både har været en stor hjælp under hendes praktikperiode, men som også hjælper vores fremadrettet marketingsarbejde.

Øget mod

Det, som Lonnie dog har været gladest for at få med fra praktikken, var mere personligt - nemlig hendes styrket mod til at springe ud i tingene. Lonnie fortæller at praktikperioden har været med til at udvide hendes ”comfort-zone” og har givet hende lysten og et større mod til prøve nye ting.

 

Vi savner en praktikant

Vi er glade for at have haft fornøjelsen af Lonnie i tre måneder, og søger derfor allerede efter en ny engageret praktikant. Kunne det mon være dig? Læser du kommunikation, markedsføring eller en anden uddannelse, som du mener kunne være relevant for vores lille markedsføringsteam, så skriv eller ring endelig til os. Du kan også læse vores stillingsopslag her.

Følelsen af at have bidraget til projekterne, og at være en aktiv del af teamet.

Frederik fortæller at netop dét har været det mest betydningsfulde for ham, som praktikant hos Danotek.

Når praktikforløbet afsluttes, er det ikke et farvel til Frederik. Efter hans afgangsprojektet er skrevet og forsvaret, er han ansat som RND-ingeniør hos os, hvor en af hans primære arbejdsopgaver bliver programmering.

  

Spændende opgaver

De opgaver Frederik har arbejdet på i hans praktikperiode, har været reelle projekter, som enten skulle anvendes internt eller af en kunde. Dette har haft en stor betydning for et tilfredsstillende praktikforløb. Først og fremmest er det som studerende, meget mere spændende at arbejde med et reelt projekt eller problemstilling. Derudover beskriver Frederik det som en kæmpe motivationsfaktor at kunne bidrage med et brugbart stykke arbejde, som skaber værdi for afdelingen og virksomheden.

 

Frederik fortæller, at der er blevet gjort en stor indsats for omfanget af arbejdsopgaver og diversiteten heraf. ”Der er blevet taget initiativ og tid fra udviklingsafdelingen, til at give mig flere forskellige slags opgaver, og i forskellige størrelsesordner” Det har været med til at styrke hans kompetencer inden for flere arbejdsområder.

 

Han har arbejdet med store opgaver og projekter parallelt med de andre i afdelingen, og de mindre opgaver har Frederik selv haft ansvaret for at løse - men altid med mulighed for hjælp. Derudover har Frederik været glad for fleksibiliteten ift. opgaver, og han har fået mange opgaver som trækker på hans personlige relevante erfaringer, kompetencer og interesser.

 

Føler sig hørt

Frederik beskriver, at det vigtigste for hans praktikperiode hos Danotek, har været oplevelsen af at være en del af teamet. Dertil har han følt sig hørt, og at hans ideer blev taget seriøst.

En del af dét der er så fantastisk i et praktiksamarbejde er, at få nye inputs. Frederik har blandt andet bidraget med viden om programmet Fusion til mekanisk design og efterfølgende overførelse til samt optimal indstilling af 3D printer” Jeppe Bundgaard, CTO.

Frederik fortæller at han har været inkluderet fra dag ét, og har arbejdet med opgaver som har bidraget til afdelingen.

 

Ansvar og sparring

Hvis du kan løfte opgaven og ansvaret - så får du lov!” - Frederik

Frederik startede som de fleste praktikanter med ét projekt, og da han hurtigt havde vist hans kompetencer og evner, fik han tildelt større ansvar. Han fortæller at han har fået lov til at kæmpe med mange af opgaverne selv, men grundet det åbne kontor, har det været nemt at spare med de andre. ”Det har virket naturligt, og sikkert mindsket fejlraten, fordi vi har taget tingene i opløbet, fremfor til en planlagt vejledning.” Frederik fortæller at han har følt sig i trygge og tillidsfulde hænder gennem hele forløbet.

Firmaets ansøgningspolitik

Ansøgninger behandles fortroligt og opbevares maksimalt i 6 måneder - naturligvis med samtykke fra ansøger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ansøger har til enhver tid ret til få indsigt i, hvilke personoplysninger virksomheden behandler om ansøgeren og formålet hermed. Ansøger har endvidere ret til at få korrigeret ukorrekte og vildledende oplysninger.

Ansøger kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne.

Har du som ansøger spørgsmål eller ønsker at indgive en klage, send venligst en mail til job@danotek.dk