image_highlight dsc00801

Danotek er en dansk vækstvirksomhed

Med en løsningsorienteret tilgang til vores arbejde, har vi hos Danotek tilbudt udvikling og produktion af elektroniske systemer siden 1987. Virksomheden blev stiftet af Ole Stabell, som også i dag er CEO. Siden er flere dygtige medarbejdere kommet til, og vi besidder i dag et særdeles bredt kompetencegrundlag samt lang erfaring, der giver os en unik know-how på området.

Vi har samlet alt under ét tag

Indkøb, udvikling, produktion og lager - vi har samlet hele værdikæden under samme tag på Messingvej i Randers. Herfra er vi i stand til at tilbyde totale løsninger, som gør, at vores kunder ikke skal håndtere to eller flere leverandører. I vores mange leveår har vi hjulpet store som små kunder inden for bl.a.:

Brandsikring, landbrug, lysprodukter, personsikkerhed, ventilation, VVS

Vi har derudover varetaget en række forskellige specialopgaver - særligt som konsulenter, hvor kunderne har nydt gavn af vores ekspertviden.


Læs mere om én af vores samarbejdspartnere her

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed - Som kunde hos os vil du opleve en særlig høj fleksibilitet - vi har nemlig et højt forandringsberedskab, der sikrer, at vores kunder oplever hurtig respons og grundig kommunikation. Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner, i et uformelt partnerskab.

Selvom Danotek varetager alt fra ideudvikling til færdigt produkt, vil der altid være tale om et samarbejde på aftalt niveau, med udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Vi arbejder målrettet for at skabe værdi for vores kunder. Med en proaktiv tilgang gennemgår vi produkterne eller idéen, og klarlægger hvor Danotek kan byde ind med en optimering, nye teknologier og/eller udvikling.

Hør mere om dine muligheder

Vi stiller altid vores ekspertise til rådighed, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad Danotek kan gøre for dig. Kontakt administrationen for at høre mere om dine muligheder.

 

Portræt af Administration

Administration

86448222