UDVIKLEDE NYT TESTSYSTEM TIL LED-PRODUKTER

I de 10 uger Martin har arbejdet hos Danotek som praktikant fra Erhvervs Akademiet Aarhus, har han udviklet og implementeret et nyt vision-baseret testsystem til et af Danoteks LED-produkter.

Det er vigtigt for os at forløbet er til gavn for både virksomhed og praktikant. For at sikre det bedste udbytte for alle, gør vi en stor indsats for at sikre gode rammer for en kommende praktikant. Vores praktikanter møder ind til et nøje planlagt forløb med en konkret problemstilling. Martin har lavet et fint stykke arbejde, der som resultat sikrer en ensartet og automatisk test af vores kunders LED produkter. Ole Stabell, CEO.

1

Introduktion

2

Beskrivelse af opgave / mål

3

Projektarbejde 8 uger

4

Overdragelse

5

Afslutning

DET HAR JEG LÆRT HOS DANOTEK

Som praktiksted har Danotek været ganske fortræffeligt. Jeg har ikke kunnet ønske mig et bedre sted. Alt hvad vi har lært på studiet, bliver brugt i virksomheden og mere til. Mange af de emner vi ikke er gået i dybden med på uddannelsen, kan jeg også se anvendt i virkeligheden.


”Det der er så godt hos Danotek er,
at de har alt i huset,,


For mig som praktikant betyder det at jeg kan følge alle processer og opgaver ned i mindste detalje. Jeg kan se alt blive udviklet, produceret og det endelige produkt. Der har været en stor åbenhed på arbejdspladsen, så der har altid været mulighed for at stille spørgsmål, og jeg har hele vejen igennem fået svar og hjælp. Selvom praktikken er mere baseret på projektopgaver end de daglige arbejdsopgaver, har jeg stadig følt mig inddraget i hverdagens rutiner.

I min tid som praktikant har jeg fået større selvindsigt og forbedret min egen evne til selvlæring. Man kommer til at arbejde selvstændigt, og der bliver fremlagt nogle klare forventninger til en, hvilket betyder at man skal skabe sin egen arbejdsgang.

 

På uddannelsen arbejder man meget ud fra de retningslinjer skolen giver, men i min praktik skulle jeg gøre alt fra bunden. Det har medført at jeg har fået bedre styr på og udviklet mine arbejdsmetoder, fx ved at forbedre min evne til at strukturere og fordele arbejdstiden på de forskellige opgaver. Derudover har jeg gennem min praktik fået bekræftet, at alt det vi har lært og arbejdet med på vores uddannelse, også bliver brugt i den virkelige verden 
– i hvert fald hos Danotek.


ET VÆRDISKABENDE SAMARBEJDE

Hos Danotek får praktikanterne mulighed for at prøve kræfter med deres fagområde, samt følge arbejdsgangen og alle aspekter ved udvikling og produktion af elektronik. For Danotek betyder samarbejdet, at vi får hjælp til at belyse forskellige problemstillinger, og vurderer om der er belæg for at arbejde videre med projektet. Dette er med til at sikre, at virksomheden fremadrettet anvender ressourcerne mest optimalt.

Arkiv

Dette er et arkiv over vores tidligere nyheder

arkiv