Kære samarbejdspartner og andre interesserede

Hvad kan du forvente af Danotek i disse tider:

Danotek leverer som under normale omstændigheder.

Der er dog intet normalt over den situation vi alle oplever. På baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger har vi hos Danotek indført mange nye forholdsregler, for at minimere Corona-smitte.

Vi spritter af som aldrig før, der arbejdes forskudt i produktionen, medarbejdere arbejder hjemmefra, og med engagement fra alle både medarbejdere, kunder og leverandører er vi på fuld kapacitet.

Sundheden og sikkerheden for både medarbejdere, kunder og samfund er af højeste prioritet, og vi følger situationens udvikling og sundhedsmyndighedernes anvisninger tæt.

Vi oplever i øjeblikket meget imødekommenhed og mange nye tiltag sættes i gang hos virksomhederne. Projekter, der har været på stand-by, bliver fundet frem og igangsat. 

Det er især indenfor optimeringer og udbygning af eksisterende forretningsområde.

 

 

Hvis I også kigger på nye projekter, er I velkomne til at tage fat i en af vores ingeniører for gratis sparring – Danmark har jo fundet ud af at meget kan klares over de digitale medier.

Vi oplever ikke de store udfordringer på komponentmarkedet, men transport har vist sig at være berørt at nedlukningen af store dele af flytrafikken. Både pris og leveringstid er forøget. Enkelte af vores kunder har haft udfordringer med deres produktion i udlandet og har enten helt eller delvist valgt at trække produktionen til Danmark. Oplever I udfordringer, så tag fat i os og lad os se, om vi ikke i fællesskab kan finde en løsning – det gælder både nye som gamle kunder, kollegaer og leverandører.

Pas på jer selv og hinanden

/Ole Stabell, CEO

Udgivet 15.04.2020
Senest opdateret 26.06.2020