Praktikant til marketing søges

Hos Danotek har vi siden 1987 tilbudt udvikling og produktion af elektroniske systemer. Vi står overfor implementeringen af en helt ny markedsføringsstrategi, som skal koble markedsføringsindsatsen direkte sammen med salgsprocessen. Vi ser ind i et stort arbejde med SEO, content til div. platforme, betalte annoncer på Google og sociale medier, gated content / whitepaper og e-mail marketing.

 

Arbejdsopgaver

Som markedsføringspraktikant vil dine arbejdsopgaver primært være projektbaseret, og der vil være fokus på løsning af opgaver der optimerer virksomhedens markedsføringsstrategi.

I dit praktikforløb vil du få ansvaret for dine egne opgaver, som vi i fællesskab definerer inden opstart. Derudover vil du, sammen med teamet og en ekstern samarbejdspartner, tage del i vedligeholdelsen af virksomhedens nuværende markedsføringsstrategi. Forløbet kan indeholde følgende opgaver:

 

  • Udarbejdelse af opslag til SoMe – LinkedIn & Facebook
    • Det kan være både tekst, billede og video
  • Udarbejdelse af content til hjemmesiden
  • Udarbejde og oprette annoncer til Google eller SoMe
  • Udarbejde produktcases og whitepaper

 

Vi forestiller os, at vi i fællesskab får planlagt et forløb der er tilfredsstillende for begge parter. Du vil her få mulighed for at bidrage med indholdet til dine arbejdsopgaver, så det matcher dine kompetencer og ønsker.

 

Hvad kan du forvente?

Hos Danotek møder du ind til dit eget skrivebord i et åbent kontor. Teamet du skal arbejde sammen med, består af en fuldtidsansat, en studiemedhjælper og en ekstern samarbejdspartner. Som praktiksted kan du forvente at der er tid til at svare på spørgsmål og hjælp til eventuelle udfordringer. Du skal forvente at kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver, men kan også forvente god sparring. Du vil opleve frihed under ansvar og en uformel omgangstone.

 

Virksomheden

Vi har samlet hele værdikæden under samme tag på Messingvej 22 i Randers SV. Herfra er vi i stand til at tilbyde totale løsninger som gør, at vores kunder ikke skal håndtere to eller flere leverandører. I vores mange leveår har vi hjulpet store som små kunder inden for bl.a.: Brandsikring, landbrug, lysprodukter, personsikkerhed, ventilation, VVS.

 

Ansøg nu

Kunne du tænke dig at arbejde med ovenstående opgaver, og har du modet på at arbejde med hard-core B2B, hvor vi ikke har egne produkter, men skaber succes for vores kunders produkter gennem udvikling og produktion?

- Så send din ansøgning og CV til

job@danotek.dk.