Key account manager søges

Vi søger en erfaren KAM med lysten til at være en del af en moderne B2B virksomhed

Danotek er en dansk elektronikvirksomhed, og har eksisteret siden 1987. Vi tilbyder udvikling og produktion af elektroniske systemer. Vi har samlet hele værdikæden (indkøb, udvikling, produktion og lager) under samme tag på Messingvej 22 i Randers SV. Herfra er vi i stand til at tilbyde totale løsninger som gør, at vores kunder ikke skal håndtere to eller flere leverandører. Vi agerer indenfor industriel elektronik bl.a.: Brandsikring, landbrug, lysprodukter, personsikkerhed, ventilation, VVS.

 

Arbejdsområde

Med reference til virksomhedens CEO, vil dine arbejdsopgaver bestå af:

  • Kontakt til og videreudvikling af nye og eksisterende kunder
  • Beregne tilbud og logistikløsninger på baggrund af RFQ
  • Indgå aftaler og kontrakter med kunderne
  • Opfølgning på nye kundeprojekter


Dygtig sælger med branchekendskab

Det forventes at du har en solid og relevant erfaring med salg fra industrien. Branchekendskab indenfor elektronikproduktion er et absolut krav. Vi søger en energisk kollega med gode samarbejdsevner og fleksibilitet, da din hverdag ofte vil gå stærkt og være præget af forandringer. Har du ambitioner, er der for den rette person mulighed for at udvikle stillingen.

Du er selvkørende i MS Office pakken (herunder grundlæggende kendskab til Excel), og det er vigtigt at du har flair for IT. Du er endvidere talstærk og har gode sprogkundskaber på både dansk og engelsk, samt gode skriftlige kommunikationsevner. Erfaring med Navision er en fordel.

 

Du tilbydes et spændende og udfordrende job i en solid og velfungerende virksomhed, som er kendetegnet ved stærkt sammenhold. Derudover tilbydes der:

• Løn efter kvalifikationer og erfaring
• Pensionsordning og sundhedsforsikring
• Frihed under ansvar og uformel omgangstone
• Fuldtidsstilling

 

Ansøg nu

Lyder denne beskrivelse som dig, og har du lyst til at arbejde med ovenstående opgaver, i en stærk B2B virksomhed, hvor vi ikke har egne produkter, men skaber succes for vores kunders produkter gennem udvikling og produktion?

- Så send din ansøgning og CV med emnefeltet [KAM] til

job@danotek.dk.